Opnames 'Resident Evil: The Final Chapter' dit jaar van start

Milla Jovovich is er klaar voor!

Verleden jaar werd bekend dat Resident Evil: The Final Chapter enige vertraging opliep aangezien regisseur Paul W.S. Anderson en zijn vrouw en tevens hoofdrolspeelster Milla Jovovich een kindje verwachtten. Nu heeft Jovovich via Facebook laten weten wanneer de opnames van start gaan.

"Ik ben erg trost op mezelf dat ik niet zo erg ben aangekomen (34 kilogram) als bij ons eerste kind. Dit aangezien ik fit moet zijn voor de opnames van Resident Evil: The Final Chapter, in augustus dit jaar. Tegelijkertijd zal ik zorgen voor onze kleine.

Het laatste is uiteraard niet meer dan logisch. Wat wel duidelijk is, is dat de opnames voor The Final Chapter niet al te lang zullen duren. Net als de vorige delen zal de film vermoedelijk behoorlijk leunen op special effects en om die rond te krijgen voor 2 september 2016, de Amerikaanse releasedatum, zal ook de nodige tijd genomen moeten worden.

Na Resident Evil: Retribution uit 2012 zal Resident Evil: The Final Chapter vermoedelijk het laatste deel zijn in de reeks. Het is reeds bekend dat Wentworth "Michael Scofield" Miller terugkeert als het personage Chris Redfield.

Hieronder een fan-made poster:



NieuwsFilm

meest populair