'The Raid 3' pas in 2018 of 2019

Regisseur Gareth Evans heeft wel al ideeën, maar er staat nog lang niets op papier.

Mocht je na The Raid 2 snakken naar een derde deel, dan moet je behoorlijk wat geduld hebben. Regisseur Gareth Evans heeft via Twitter aangegeven dat The Raid 3 op z'n vroegst pas over drie jaar zal uitkomen. Wel weet hij te melden dat hij al een paar ideeën heeft voor de sequel. Evans zei het volgende:

The Raid 3 gaat voorlopig niet gebeuren. ik heb ideeën in mijn hoofd, maar nog niets op papier. Er is geen releasedatum, mogelijk pas ergens in 2018 of 2019.

Evans zette zichzelf op de kaart met The Raid (2011) en drie jaar later verwende hij de fans met The Raid 2. In maart zei de regisseur het volgende over een eventuele derde film:

"Ik ga de komende jaren niet met The Raid 3 bezig zijn. Ik wil wat betreft die franchise een pauze inlassen. Mijn plan is om enkele dingen buiten Indonesië te doen, iets van twee films. Daarna keer ik terug en maak ik The Raid 3."

Vorig jaar liet Evans al doorschemeren wat hij met de nieuwe film van plan is.

"Ik heb een concept in gedachten. Als The Raid 2 zich twee uur na de eerste afspeelt, dan begint The Raid 3 drie uur voor het einde van deel 2. Dus je gaat terug in de tijd en slaat dan een ander pad in voor een nieuw verhaal."

Evans houdt zich verder bezig met de gangsterfilm Blister, een heistfilm genaamd Breaking the Bank en een nieuwe actiefilm met The Raid-ster Iko Uwais.



NieuwsFilm

meest populair