Simon West regisseert remake 'The Blob'

Eerdere versies van de film werden gemaakt in 1958 en 1988.

Een nieuwe versie van de klassieke horrorfilm The Blob staat in de planning en Simon West (Con Air) zal de film regisseren voor Goldcrest FIlms. De opnames zouden deze zomer van start moeten gaan. Richard Saperstein en Brian Witten produceren de film. West zei het volgende over de remake:

''Met moderne CGI kunnen we het potentieel van The Blob volledig waarmaken. Ik zal een volledig geloofwaardige en emotioneel bevredigende wereld realiseren voor deze film, waarin dit icoon zijn weg zal vinden naar een breder publiek en een nieuwe generatie fans.''

In de oorspronkelijke film uit 1958 speelde Steve McQueen zijn eerste hoofdrol als een tiener die het blubberige buitenaardse goedje probeert tegen te houden terwijl het steeds grotere proporties aanneemt, naarmate het mensen verorbert. Larry Hagman regisseerde vervolgens in 1972 een low-budget vervolg genaamd Beware! The Blob, gevolgd door een remake in 1988 die geregisseerd werd door Chuck Russell en mede geschreven werd door Frank Darabont. Die remake flopte indertijd. In 2009 maakte Rob Zombie nog bekend dat hij een nieuwe Blob-film wilde maken, maar dat idee liet hij al snel vallen.



NieuwsFilm

meest populair