Algemeen

Drie nieuwe namen voor Quentin Tarantino's 'Hateful Eight'

En de opnames zijn nu écht begonnen.

door Bram de Groot op 26.01.2015 om 13:50 in Algemeen
Het drietal Lee Horsley, Craig Stark en Belinda Owino - alle drie te zien in kleine rollen in Django Unchained (2012) - heeft zich toegevoegd aan de cast van Quentin Tarantino's western The Hateful Eight. Tevens zijn de opnames voor de film nu ook écht begonnen. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Horsley, Stark en Owino voegen zich bij namen als Samuel L. Jackson, Channing Tatum, Demián Bichir, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen en Bruce Dern. Jackson tweette in december nog een selfie en er werd destijds verondersteld dat hij bezig was met opnames voor zijn zoveelste samenwerking met Tarantino.

De western The Hateful Eight, die nog in 2015 in de bioscoop wordt verwacht, focust zich op een groep gevaarlijke mensen. In het winterse Wyoming na de Burgeroorlog komen zij gevangen te zitten in een saloon doordat een grote sneeuwstorm hun koets van zijn route brengt.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Michael Madsen is toch echt wel een soort cult-figuur hoor. Dit jaar heeft hij alweer twee films afgerond en een kleine 20 staan nog in productie. Veelal B-film pulp om zijn rekeningen mee te betalen. Toch verschijnt hij zo nu en dan in een geweldige film en het mooiste van alles, hij stelt zelden teleur. Benieuwd wat hij hiervan maakt.

Olrik

Avatar

Bruce Dern was echt geweldig in Nebraska!

DeMuizenkoning

Avatar

Zullen wel niet al te grote rollen worden voor deze 3 heren. Wel een pracht cast zeg, al baal ik er wel nog een beetje van dat Viggo Mortensen uiteindelijk niet hiervoor bevestigd werd... Maar ja was helaas ook niet meer dan een gerucht. Desniettemin erg benieuwd naar deze film:Y

Frietgezicht

Avatar

Dit jaar nog in de bioscoop?Kan het mij niet voorstellen maar sowieso een must see,cant wait.

Frietgezicht

Avatar

Axeqlusive "Michael Madsen is toch echt wel een soort cult-figuur hoor. Dit jaar heeft hij alweer twee films afgerond en een kleine 20 staan nog in productie. Veelal B-film pulp om zijn rekeningen mee te betalen. Toch verschijnt hij zo nu en dan in een geweldige film en het mooiste van alles, hij stelt zelden teleur. Benieuwd wat hij hiervan maakt."


Agree,die stem alleen al is top. En Tarantino zal hem weer goed gebruiken!

bigmichiel

Avatar

Frietgezicht "Agree,die stem alleen al is top. En Tarantino zal hem weer goed gebruiken!"


Krijg altijd weer een glimlach wanneer Madsen in beeld verschijnt. Eigenlijk speelt hij altijd dezelfde rol, maar hij zet hem dan ook gewoon goed neer Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Ja ik zie hem ook wel graag in het Marvel universum of DC. Niet als main villian ofzo maar desnoods een agent of shield ofzo. Iets kleins. Ik zie hem zelden meer omdat hij vooral in B-films speelt.

YOLO

Avatar

Frietgezicht "Dit jaar nog in de bioscoop?Kan het mij niet voorstellen"

Ik ook niet. Maar kijkend naar zijn vorige film 'Django Unchained' is het hem wel gelukt om binnen 1 jaar zijn film te laten zien in de US bioscopen. Wie weet haalt hij weer de 1e kerstdag (zoals met 'Django Unchained' het geval was).

Frietgezicht

Avatar

YOLO "Ik ook niet. Maar kijkend naar zijn vorige film 'Django Unchained' is het hem wel gelukt om binnen 1 jaar zijn film te laten zien in de US bioscopen. Wie weet haalt hij weer de 1e kerstdag (zoals met 'Django Unchained' het geval was)."


True maar meestal na het afronden van de opnames duurt het ook wel even voor een film klaar is(bij sommigen 1 jaar of een stuk langer zelfs)
Deze film zal niet draaien om special effects dus dat scheelt en als niemand zijn poot breekt zoals Ford deed en het echt op rolletjes loopt dan gaat het maybe lukken.

Maar ik verwacht wel een keer een artikeltje hier dat de release datum is uitgesteld.

NieuwsFilm

meest populair