Joss Whedon over 'Avengers: Infinity War' tweeluik

En Robert Downey Jr. over een slechte Iron Man in Captain America: Civil War + Empire edities Avengers: Age of Ultron.

Er is weer het nodige te melden rond de toekomstige films in het succesvolle Marvel Cinematic Universe. We sluiten dit artikel af met de covers van de laatste editie van Empire Magazine, inclusief de foto's uit het blad. Eerst tref je een aantal reacties van betrokken namen bij de aanstaande superheldenfilms in de populaire franchise.

Als eerste Robert Downey Jr. over zijn aandeel in Captain America: Civil War (2016), waarin Tony Stark/Iron Man er een voorstander van wordt dat superhelden worden geregistreerd. Iets dat nu nog moeilijk voor te stellen is, gezien de ontwikkelingen in het MCU: "Het is natuurlijk om van standpunt te veranderen. Maar belangrijk is welk incident hiervoor zorgt en wat dit doet met Tony? In 'Ultron' zijn al de eerste aanwijzingen zichtbaar. En zou het niet interessant zijn om te zien dat Tony iets compleet anders doet dan je zou verwachten?"

Zou het kunnen zijn dat Iron Man uitgroeit tot échte villain, zoals in de comics? "Zo zou ik het niet zien," aldus Downey Jr. tegenover Empire. "De grootste vraag is, voor Captain America (Chris Evans), hoe we ervoor kunnen zorgen dat Cap zo wordt afgebeeld dat mensen zeggen 'Man, ik had nooit gedacht dat Steve Rogers zo snel zou veranderen.' Als je Snowpiercer hebt gezien, dan zou je waarschijnlijk ook iets van dat personage terug willen zien."

En dan Avengers: Infinity War. Keert Joss Whedon eventueel nog terug als regisseur? Of wordt het dan toch het duo Anthony en Joe Russo, die ook Captain America: Civil War regisseren? Whedon tegenover Empire: "Ik kan me niet inbeelden om dit nog een keer te doen. Het is enorm hard werken en het is dan is het vijf jaar terug dat ik iets heb ontwikkeld dat compleet van mezelf komt. Dus ik denk niet dat ik de komende vier jaar aan de Infinity War-tweeluik ga werken. Ik wil overduidelijk nog deel uitmaken van het Marvel Universum - ik hou van deze jongens - maar het is niet eenvoudig."

En dan nu de Empire-covers en de (gescande) foto's uit het aanstaande The Avengers: Age of Ultron, uiteraard van de hand van Whedon en uiteraard met Downey Jr. en Evans.























NieuwsFilm

meest populair