Eerste Netflix-film 'Ridiculous 6' onthult volledige cast

Grote sterren voor de westernkomedie.

De website TheWrap meldt dat Adam Sandler de cast compleet heeft voor de film Ridiculous 6, de eerste film van Netflix. Het wordt een westernkomedie met een flinke reeks grote namen.

Sandler heeft de volgende namen bereid gevonden om deel te nemen: Taylor Lautner, Nick Nolte, Blake Shelton, Whitney Cummings, Luke Wilson, Steve Zahn, Danny Trejo, Chris Parnell en Lavell Crawford. En dan zijn er ook nog kleine rollen van namen als Steve Buscemi, Rob Schneider, Dan Aykroyd, Will Forte, Nick Swardson, Terry Crews, Jon Lovitz en Vanilla Ice.

In Ridiculous 6 zou Sandler een man spelen die is opgegroeid als wees, in een indiaanse stam. Lautner, Schneider, Wilson en Crews spelen zijn halfbroers en hier wordt nog een vijfde acteur aan toegevoegd. Nolte speelt Sandler teruggekeerde vader; Parnell een bank manager; Lovitz een welvarende industrieel en Cummings zijn flirtende vrouw. Forte en Trejo zijn de leiders van een rivaliserende bende, terwijl Buscemi een plaatselijke klusjesman speelt. Shelton mag de rol vervullen van Wyatt Earp en Vanilla Ice is in beeld voor de rol van Mark Twain.

Op dit moment is er nog geen regisseur aangesteld. Volgende maand starten de opnames op basis van een script van Sandler en Tim Herlihy. In het verleden zagen Sony en Paramount nog brood in het project, maar lieten het uiteindelijk schieten.



NieuwsFilm

meest populair