Cast & verschijningsdatum bekend voor 'Ghostbusters'

Bill Murray en Peter Dinklage in beeld voor de slechteriken in "Ghostbusteresses".

Nadat verleden jaar bekend werd dat Sony akkoord gaf aan een derde Ghostbusters-film, waren de fans redelijk van het padje. Het bleek namelijk dat regisseur Paul Feig een versie gaat maken waarin vier vrouwen de titelrollen gaan spelen. Deze vier zijn nu bekend, evenals de verschijningsdatum.

Via Twitter heeft Feig de dames onthuld. Naast dat al enigszins duidelijk was dat Melissa McCarthy te zien zal zijn in "Ghostbusteresses" zijn ook actrices Kristen Wiig (Bridesmaids), Leslie Jones (Top Five) en Kate McKinnon ([/i]Life Partners[/i]) aangetrokken.


De website HitFix weet aan dit nieuws toe te voegen dat de film een remake zal worden die geen rekening houdt met de eerdere films. Tevens zou Sony graag willen dat Bill Murray een slechterik speelt. Zijn personage zou er vooral op uit zijn om aan te tonen dat de Ghostbusters oplichters zijn. Peter Dinklage zou een onbekende opper-slechterik moeten invullen.

Daarnaast meldt HitFix dat Kristen Wiig de rol speelt van Erin Garber, een schrijfster over paranormale activiteiten. Leslie Jones vervult de rol van Abby Bergman, ooit een partner van Wiigs personage. Kate McKinnon is te zien als Jillian, Abby Bermans nieuwe partner en Melissa McCarthy is Patty, een medewerker van de metro-dient in New York. Zij komt als eerste in aanraking met de voornaamste bovennatuurlijke bedreiging in de film.

Ook onthulden de regisseur en Sony de verschijningsdatum: 22 juli 2016. De vrouwelijke Ghostbusters-film staat met deze datum in hetzelfde weekend gepland als Power Rangers en Guy Ritchie's King Arthur.



NieuwsFilm

meest populair