Liam Hemsworth krijgt hoofdrol 'Independence Day 2' aangeboden

Hij zal de niet terugkerende Will Smith moeten vervangen.

Volgens TheWrap heeft Liam Hemsworth (The Hunger Games, The Expendables 2) de hoofdrol aangeboden gekregen voor in Roland Emmerichs Independence Day 2, het langverwachte vervolg op de kaskraker Independence Day uit 1996.

In november kreeg de sfi-fi sequel het groene licht van 20th Century Fox en de verschijningsdatum werd vastgezet in de zomer van 2016. De opnames voor de film moeten in mei aanvangen en er wordt vastgehouden aan het herschreven script Carter Blanchard. Eerdere scripts werden opgeleverd door Emmerich en Dean Devlin en later door James Vanderbilt.

ID4-hoofdrolspeler Will Smith zal niet terugkeren, maar van Jeff Goldblum en Bill Pullman wordt verwacht dat ze terugkeren in hun rollen als respectievelijk David Levinson en president Thomas J. Whitmore.

Het origineel wist in 1996 een indrukwekkende $817,4 miljoen te scoren aan de wereldwijde bioscoopkassa. Het vervolg verschijnt bijna 20 jaar na de voorganger en zal waarschijnlijk geen tweeluik worden, als eerder verondersteld. Blok 30 juni 2016 alvast in je agenda.



NieuwsFilm

meest populair