Christine Taylor terug voor 'Zoolander 2'

Wederom vergezelt ze hoofdrolspeler Ben Stiller, met wie ze zowel in de film als in het echte leven getrouwd is.

Afgelopen najaar kregen we te horen dat het beoogde vervolg op de komedie Zoolander (2001) na een boel getouwtrek dan toch echt gemaakt gaat worden. Hoofdrolspeler Ben Stiller zal dit keer niet regisseren en geeft de teugels over aan Justin Theroux, de schrijver van Tropic Thunder (2008). Naast Stiller, die weer te zien zal zijn als het niet al te snuggere model Derek Zoolander, keren ook Owen Wilson en Will Ferrell terug als respectievelijk Hansel en Mugatu.

Nu blijkt dat de reünie nog uitgebreider zal worden, want Entertainment Weekly meldt dat Christine Taylor ook een plekje in de cast heeft veroverd. Ze keert terug in de rol van Time-journaliste Matilda Jeffries. Zij en Zoolander zijn, net als Taylor en Stiller in het echte leven, inmiddels met elkaar getrouwd.

Aan het einde van de eerste film is te zien dat Matilda en Zoolander gelukkig samen zijn en een kind hebben. Samen runnen ze het zogenaamde Derek Zoolander Center for Kids Who Can't Read Good and Who Want to Learn to Do Other Stuff Good Too. Hieronder de trailer van de film:



NieuwsFilm

meest populair