Felicity Jones in gesprek voor hoofdrol in eerste 'Star Wars' spin-off

Aaron Paul en Edgar Ramirez in beeld voor de mannelijke hoofdrol.

Als eenmaal Star Wars: The Force Awakens in première is gegaan, dan is het ieder jaar feest voor de fan van de sci-fi franchise. Naast Episode VIII (2017) en Episode IX (2019) verschijnen namelijk ook spin-offs, in ieder geval in 2016 en 2018. Voor de eerste spin-off, geregisseerd door Gareth Edwards, is actrice Felicity Jones in onderhandeling.

Volgens The Hollywood Reporter zouden Walt Disney Pictures en Lucasfilm Ltd. de actrice uit films als The Theory of Everything (2014) en The Amazing Spider-Man 2 (2014) graag willen zien in een hoofdrol zien. Dit bericht komt overigens niet uit de lucht vallen. Afgelopen maand verscheen er het bericht dat Jones op auditie zou zijn geweest, evenals Rooney Mara en Tatiana Maslany.

De website THR weet ook te melden dat Aaron Paul nog steeds in de race zou zijn voor de mannelijke hoofdrol. Een andere gegadigde zou acteur Edgar Ramirez zijn. Hij is bekend uit onder meer de horrorfilm Deliver Us From Evil.

Op 16 december 2016 moet de Star Wars spin-off verschijnen. Het zou zich focussen op een groep huurlingen die de plannen voor de eerste Death Star willen stelen.



NieuwsFilm

meest populair