Makers 'Tussen 10 en 12' nodigen publiek uit

Eerste Nederlandse speelfilm die zijn officiële première openstelt.

De makers en acteurs nodigen voor de officiële première van Tussen 10 en 12 op 23 maart aanstaande publiek uit. Daarmee is het de eerste Nederlandse speelfilm die dat doet. Regisseur Peter Hoogendoorn en acteurs Raymond Thiry, Nasrdin Dchar, Cynhtia Abma, Ko Zandlviet, Elise van ’t Laar en Olga Louzgina zullen op deze avond aanwezig zijn. Kaarten voor dit unieke première-event zijn verkrijgbaar bij de website van de film: www.tussen10en12.nl/premiere.

Tussen 10 en 12 gaat over een zomerochtend tussen tien en twaalf, waarin het leven van een familie tot stilstand komt terwijl de wereld om hen heen onverbiddelijk doorgaat. Twee agenten zijn op weg om een familie een bericht te brengen dat hun leven voorgoed zal veranderen. De politieauto raakt steeds voller met familieleden die thuis, bij de kapper en van hun werk worden opgehaald. Op de achterbank van de auto is niets meer vanzelfsprekend, en terwijl het leven om hen heen absurd doorraast, beginnen de alledaagse dingen hun betekenis te verliezen.

De film vormt het debuut van regisseur Peter Hoogendoorn en ging in september 2014 in wereldpremière tijdens Venice Days. Afgelopen maand is de film ook vertoond in het speciale programma Limelight van het Internationaal Film Festival Rotterdam. Na de première op 23 maart zal de film in Nederland worden uitgebracht in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair