Algemeen

Eerste foto Tom Hiddleston in Ben Wheatley's 'High-Rise'

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van J.G. Ballard.

door Zilko Tarici op 08.02.2015 om 13:36 in Algemeen
Tom Hiddleston heeft een nieuwe foto onthuld van regisseur Ben Wheatleys (Sightseers, Kill List) nieuwe thriller High-Rise. In de film spelen naast Hiddleston ook Luke Evans, Jeremy Irons en Sienna Miller. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van J.G. Ballard en de plot wordt als volgt omschreven:

In dit visionaire verhaal dat afspeelt in een enorm appartementencomplex in de nabije toekomst breekt er een klassenoorlog uit, waarbij moderne liften veranderen in strijdvelden en cocktailparty's uitlopen op gevechten. We zien met eigen ogen hoe snel de menselijke beschaving kan veranderen van vreedzaam tot uiterst gewelddadig.

Amy Jump, die eerder de scripts van Kill List en A Field in England voor haar rekening nam, is de scenarist van High-Rise. Film4 en Hanway financieren het project. De opnames van de film gaan in 2014 van start in het Verenigd Koninkrijk.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

EdWood

Avatar

Very cool! Ik vind Kill List en Sightseers geweldige films. A Field In England staat hoog op mijn wishlist. Daar komt deze fijn bij te staan.

benjamin

Avatar

Hoor veel goeds over het werk van deze regisseur - met deze cast zou dit wel eens een doorbraakje naar een groter publiek voor de man kunnen opleveren.

Spawn999

Avatar

Klinkt goed, verhaal van J.G. Ballard (die ik ken van Crash) en geregisseerd door Ben Wheatley lijkt me een prima idee.

NieuwsFilm