Man leefde in Ellen Page's carport

Ze was eventjes niet thuis en opeens had ze een nieuwe bewoner in haar voortuin.

Toen actrice Ellen Page vorige week thuis kwam, ondervond ze een merkwaardige ontdekking: er leefde plotseling een man onder de overkapping van haar auto. De X-Men: Days of Future Past-actrice is nu ietwat van slag, want de man die zijn woning in haar carport had gevestigd viel haar lastig toen ze in de auto stapte en probeerde daarbovenop door haar voordeur heen te stormen.

Page stapte vervolgens naar de politie die op hun beurt de man arresteerden. De 27-jarige actrice had gemeld dat de man, die inmiddels als ene Jordan Dillard is geïdentificeerd, het zichzelf aangenaam had gemaakt. Zo trof o.a. het volgende in haar carport aan: beddengoed, een mobiele telefoon, een laptop, een wietpijp en een Playstation game controller.

Vorige week dinsdag kwam ze achter het bestaan van de man. Volgens de politie zei Dillard over Page dat ze een aardige persoon is en dat ze het niet erg vond dat hij op haar eigendom leefde. De man werd door een rechter verzocht zo'n honderd meter bij haar vandaan te blijven.



NieuwsFilm

meest populair