Ryan Reynolds grapt over het vaderschap

Daarnaast ontkracht hij dat zijn dochter Violet heet.

De Canadese Ryan Reynolds verwelkomde vorig jaar december, met zijn vrouw Blake Lively, zijn eerste kind. Diverse bronnen vermelden dat het om een dochter gaat die de naam Violet draagt, maar niets staat nog in steen geschreven. De twee houden het liever nog geheim op het moment. Reynolds zelf heeft daarentegen al aardig wat interviews afgelegd waarin hij een boekje open doet over zijn nieuwste ervaringen. Helaas, of grappig genoeg, kan hij er niet serieus over praten.

Over zijn vermoeiende nachten liet hij weten: "Ik ben tevreden met het feit dat ik niet kan slapen. De laatste paar dagen beschouw ik het knipperen met mijn ogen als minuscule dutjes. Dat is wat je nou eenmaal doet wanneer je de hele nacht op bent. Op een vreemde manier ben ik daar toch wel vrolijk over. Als er iets was dat om de 45 minuten wakker werd en de borsten van je vrouw wilde zien, dan zou je dat onder normale omstandigheden ombrengen. Maar in het geval van een baby, dan heb je zoiets van: 'Woohoo!'"

Reynolds grapt daarnaast dat zijn baby niet zo speciaal is. "Iedereen denkt dat hun baby een genie is. Mensen vinden het daarom op een verrukkelijke manier verfrissend wanneer ik ze vertel: 'Mijn kind? Totaal gemiddeld. Honderd procent gemiddeld.' Ik heb een vriend die zei dat zijn baby van 2,5 jaar oud Chekhov kan voordragen. Die baby is werkelijk een genie en waarschijnlijk, als we eerlijk zijn, beetje een klootzak."

Zoals bovenaan vermeld zijn er allerlei verslagen uitgebracht dat het kind van het acteurskoppel Violet heet. Hierover deelde Reynolds mee: "Nee, dat is niet de naam. Ik wil er niet op in gaan, maar ik weet niet waar dat vandaan is gekomen." Naar verluidt was het een medewerker van het ziekenhuis, waar Lively beviel, die het geslacht en de naam van het kind op sociale media plaatste.

Als we de Voices-acteur moeten geloven bezit het kind een hele vreemde naam. Terug in oktober kondigde hij namelijk aan: "Als het een meisje is, noemen we haar Excalibur Anaconda Reynolds. In geval van een jongetje? Bruce Jenner."



NieuwsFilm

meest populair