Poster voor Terrence Malicks 'Knight of Cups'

Behoorlijk wat symboliek op de film die gisteren in première ging tijdens Berlinale 2015.

Gisteren is tijdens Berlinale 2015 de nieuwe film van The Tree of Life-regisseur Terrence Malick in première gegaan. Voorafgaand verscheen onderstaand affiche, waarop Knight of Cups met flink wat symboliek wordt aangeprezen.

De website Deadline wist na de première te melden dat de nog jonge partij Broad Green de Noord-Amerikaanse distributierechten heeft bemachtigd voor een schamele $7,0 miljoen. Hiervoor mag de partij ook een toekomstige film van Malick verspreiden in de States.

Het nog te onthullen project heeft de werktitel Lawless en hoofdrollen zijn weggelegd voor Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman, Ryan Gosling, Michael Fassbender, Rooney Mara en Benicio Del Toro. Tevens kunnen we van Malick nog het drama / de documentaire Voyage of Time verwelkomen, vermoedelijk in 2016.

Van Knight of Cups zagen we een tijdje terug al een intrigerende eerste trailer, waarin naast de eerder genoemde Bale, Portman en Blanchett ook Imogen Poots, Antonio Banderas en Wes Bentley te zien zijn en Ben Kingsley te horen is. Vanaf 23 april in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair