Algemeen

Poster voor Terrence Malicks 'Knight of Cups'

Behoorlijk wat symboliek op de film die gisteren in première ging tijdens Berlinale 2015.

door Bram de Groot op 09.02.2015 om 17:21 in Algemeen
Gisteren is tijdens Berlinale 2015 de nieuwe film van The Tree of Life-regisseur Terrence Malick in première gegaan. Voorafgaand verscheen onderstaand affiche, waarop Knight of Cups met flink wat symboliek wordt aangeprezen.

De website Deadline wist na de première te melden dat de nog jonge partij Broad Green de Noord-Amerikaanse distributierechten heeft bemachtigd voor een schamele $7,0 miljoen. Hiervoor mag de partij ook een toekomstige film van Malick verspreiden in de States.


Het nog te onthullen project heeft de werktitel Lawless en hoofdrollen zijn weggelegd voor Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman, Ryan Gosling, Michael Fassbender, Rooney Mara en Benicio Del Toro. Tevens kunnen we van Malick nog het drama / de documentaire Voyage of Time verwelkomen, vermoedelijk in 2016.

Van Knight of Cups zagen we een tijdje terug al een intrigerende eerste trailer, waarin naast de eerder genoemde Bale, Portman en Blanchett ook Imogen Poots, Antonio Banderas en Wes Bentley te zien zijn en Ben Kingsley te horen is. Vanaf 23 april in de Nederlandse bioscoop.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

Mooie poster! De film spreekt me heel erg aan!

DeMuizenkoning

Avatar

Ik ben geen gigantische fan van Terrence Malick, maar wat een cast! :W

bose

Avatar

Lawless: aan de cast kan het niet liggen

NieuwsFilm

meest populair