Tweede volledige trailer 'Cinderella'

Visueel krachtig sprookjesspektakel van de regisseur van Thor.

Verleden jaar zagen we Angelina Jolie als hoofdrolspeler in Walt Disneys live-action sprookje Maleficent (2014) en dit jaar is het de onbekendere Lily James die de show moet stelen in Cinderella (2015). Hieronder zie je de tweede volledige trailer van de vierde titel in de reeks sprookjesfilm van 'het huis van de muis'.

De actrice James, bekend uit de serie Downton Abbey en de film Wrath of the Titans, staat er niet alleen voor, aangezien Cate Blanchett de rol invult van Lady Tremaine en Helena Bonham Carter te zien is als Fairy Godmother. Richard Madden draaft op als Prince Charming en we zien Hayley Atwell in de rol van de moeder van Assepoester.

Kenneth Branaghs Cinderella gaat op 18 maart in première.


In Cinderella behandelen een stiefmoeder en twee stiefzussen Cinderella bijzonder onrechtvaardig. Als de jonge dame in het bos een zeer aardige vreemdeling ontmoet, is ze op slag verliefd op hem. Wanneer de koning een uitnodiging voor een groots feest stuurt naar alle maagden van het land, hoopt Cinderella dat de aardige man acte de présence geeft. Maar de stiefmoeder verscheurt Cinderella's jurk en ze kan niet naar de feestelijke gelegenheid.

NieuwsFilm

meest populair