Video

Vermakelijke video: Spider-Man doet mee in 'The Avengers'

Plus een fan-made teaser voor Spider-Man deelname aan het MCU.

door Bram de Groot op 17.02.2015 om 08:00 in Video
Dat de Marvel superheld Spider-Man in de toekomst te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe bleek overduidelijk het meest opvallende nieuwsbericht van afgelopen week. Uiteraard barst het ondertussen van allerlei video's en ander fan-made materiaal die Spider-Man koppelen aan de succesvolste superheldenfranchise. Check er een aantal hieronder!

Als eerste een clip uit The Avengers (2012), waarin "your friendly neighbourhood Spider Man" is toegevoegd. De beelden van Spinnemans komen uit Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2 (2014). De video is in elkaar gezet door ScreenCrush.

En hieronder een snelle teaser waarin Spider-Man zijn web spant aan het Avengers-logo. De data verwijst naar de verschijningsdatum van de eerste volgende complete Spider-Man film, gepland voor 28 juli 2017. De video werd gemaakt door YouTuber AlibievBrothers, die zich een jaartje heeft vergist. Overigens is Spider-Man vermoedelijk als eerste te zien in Marvel Studios' Captain America: Civil War. Deze moet op 5 mei 2016 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.


Op onderstaande fan-made poster zien we Spider-Man tussen Captain America en Iron Man, de voornaamste hoofdrolspelers in Civil War. Overigens verscheen deze poster eerder dan de officiële aankondiging.
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ben nu ofcourse geen comic reader en vind dat pak op de fanmade poster niet zo mooi :/

Fanmade-teaser en clip uit Avengers zijn wel leuk gedaan Smiley face

Carnage

Avatar

Mooi gedaan spidey met de iron spider costume :$ dat is een pak die tony stark voor peter parker maakt.

DeMuizenkoning

Avatar

Carnage "Mooi gedaan spidey met de iron spider costume :$ dat is een pak die tony stark voor peter parker maakt."


Is wel even wennen om hem in zo'n pak te zien, maar ziet er inderdaad best wel wreed uit! Verder vind ik de clip niet zo speciaal, vind vooral de teaser erg gaaf, alleen jammer dat hij zich een jaartje heeft vergist :P

Frietgezicht

Avatar

Ik ben benieuwd of Spidey ook met een Avenger gaat knokken en zoja,met wie?
Marvel zorgt er wel voor dat er excuses zijn dat Avengers met elkaar knokken in beide films dus hoop dat Spidey die kans ook krijgt.
Ik zou zelf weleens naakt met alleen een masker op willen slingeren tussen die gebouwen door.

Kamajiisama

Avatar

Als "volwassen oudere " Peter Parker of....als "jonge Student" Peter Parker .:}
Ben benieuwd

Goov25

Avatar

De clip is leuk gedaan, maar zo lang dat je ook de schoonheidsfoutjes vrij goed ziet. De teaser heeft dat probleem dan weer niet. Poster is ook mooi!

sjef

Avatar

Haha grappige video. die schoonheidsfoutje maakt niets uit. het is entertainment ! Kan niet wachten om Spiderman echt tussen Captain America en Iron Man te zien :D

NieuwsFilm

meest populair