Vermakelijke video: Spider-Man doet mee in 'The Avengers'

Plus een fan-made teaser voor Spider-Man deelname aan het MCU.

Dat de Marvel superheld Spider-Man in de toekomst te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe bleek overduidelijk het meest opvallende nieuwsbericht van afgelopen week. Uiteraard barst het ondertussen van allerlei video's en ander fan-made materiaal die Spider-Man koppelen aan de succesvolste superheldenfranchise. Check er een aantal hieronder!

Als eerste een clip uit The Avengers (2012), waarin "your friendly neighbourhood Spider Man" is toegevoegd. De beelden van Spinnemans komen uit Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2 (2014). De video is in elkaar gezet door ScreenCrush.


En hieronder een snelle teaser waarin Spider-Man zijn web spant aan het Avengers-logo. De data verwijst naar de verschijningsdatum van de eerste volgende complete Spider-Man film, gepland voor 28 juli 2017. De video werd gemaakt door YouTuber AlibievBrothers, die zich een jaartje heeft vergist. Overigens is Spider-Man vermoedelijk als eerste te zien in Marvel Studios' Captain America: Civil War. Deze moet op 5 mei 2016 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.


Op onderstaande fan-made poster zien we Spider-Man tussen Captain America en Iron Man, de voornaamste hoofdrolspelers in Civil War. Overigens verscheen deze poster eerder dan de officiële aankondiging.



NieuwsFilm

meest populair