'Lost'-ster Jorge Garcia in Netflix-komedie 'The Ridiculous Six'

Hij speelt een halfbroer van Adam Sandler, Taylor Lautner, Rob Schneider, Luke Wilson en Terry Crews.

Afgelopen oktober vernamen we dat Adam Sandler vier films zal gaan produceren voor Netflix. De eerste daarvan, een western/komedie genaamd The Ridiculous Six, had met namen als Sandler, Taylor Lautner, Nick Nolte, Luke Wilson, Steve Zahn, Terry Crews, Rob Schneider en Danny Trejo al wat bekende namen in de cast. Nu meldt The Wrap dat ook Lost-ster Jorge Garcia in de film te zien zal zijn.

In The Ridiculous Six speelt Sandler een man die is opgegroeid als wees in een indianenstam. Lautner, Schneider, Wilson, Crews en Garcia spelen zijn halfbroers, terwijl Nolte de rol van Sandlers teruggekeerde vader op zich neemt. Verder is Chris Parnell een bankmanager, Jon Lovitz een welvarende industrieel en Whitney Cummings diens flirtende vrouw.

Will Forte en Danny Trejo spelen de leiders van een rivaliserende bende en Steve Buscemi gaat een plaatselijke klusjesman portretteren. Tot slot mag Blake Shelton de rol vervullen van Wyatt Earp en is Vanilla Ice niemand minder dan Mark Twain. Daarrnaast zijn er ook nog rollen voor Dan Aykroyd, Lavell Crawford en Nick Swardson.

The Ridiculous Six, met een scenario van Sandler en Tim Herlihy, wordt geregisseerd door Frank Coraci (The Wedding Sinder, The Waterboy, Click, Blended). De opnames in New Mexico gaan deze maand nog van start.



NieuwsFilm

meest populair