Diane Kruger onthult waarom ze er zo jong uitziet

Een make-up vrije foto op Instagram doet iedereen ernaar gokken.

Duits schoonheid Diane Kruger zat afgelopen dinsdag lekker op te scheppen. Ze had een foto van haarzelf op Instagram geplaatst. Niet zo bijzonder, uiteraard, maar ze poseerde zonder make-up en zag er op 38-jarige leeftijd jonger uit. Ze voegde er dan ook als ondertiteling aan toe: "Ik weet niet waarom ik soms nog steeds op een tiener lijk."

Met alle merkwaardige transformaties in het nieuws de afgelopen tijd (waaronder die van Renée Zellweger en Uma Thurman) werd dit ook door mensen opgevallen. Toch vindt de Troy-actrice het misschien niet helemaal zo ongewoon. Eerder gaf ze al jegens InStyle aan hoe ze haar huid verzorgde.

"Zonnebrandcrème," beaamde ze. "Ik kreeg opeens bruine spikkeltjes toen ik naar Los Angeles verhuisde. Omdat ik uit Europa kwam was ik nog niet aan de zon gewend. Nu doe ik standaard beschermingsfactor 50 of 60 op. Zelfs wanneer het regent." Het was echter niet altijd voor haar prettig geweest. Ze moest wel voor haar schone huid werken. "Vroeger had ik rosacea (chronische huidaandoening) en ik moest stoppen met roken om er een eind aan te maken. Ik worstel wel nog steeds met rimpels onder de ogen. Het gaat om discipline en het aantreffen van producten die voor jou geschikt zijn."

Die discipline kwam in de vorm van minder alcohol drinken. "Het is me opgevallen dat mijn huid er beter uitziet wanneer ik niet drink. Dus ik stopte zes weken lang voordat het Cannes Film Festival begon. Het verrichtte wonderen. Ik sliep er ook beter door. Het was daarentegen wel een beetje klote, want ik kan wel van een glaasje wijn genieten."



NieuwsFilm

meest populair