Armie Hammer houdt roekeloze autorijder tegen

Samen met zijn vrienden maakte hij een blokkade bestaande uit Vespa scooters.

Afgelopen zondag achtte acteur Armie Hammer (The Social Network, The Lone Ranger) het rijgedrag van een man in een witte Ferrari benedenmaats. Deze reed door een straat in Los Angeles en volgens Hammer deed hij dat als een mafketel. De man in de Ferrari scheurde namelijk zo hard rond, dat hij andere automobilisten en voetgangers in gevaar bracht.

Hammer, die samen met zijn vrienden aan het rondtoeren was op Vespa scooters, besloot daaropvolgend de man te omsingelen toen hij midden op straat stil stond. De 28-jarige Hammer vertelde dan ook later aan de politie dat de Ferrari bestuurder de levens van de omstanders, onnodig, op het spel zette. Ze hoopten met hun scooter blokkade de man tegen te houden totdat de politie aan zou komen, maar blijkbaar stelde de bestuurder dit niet op prijs. Hij trachtte, alhoewel met weinig fut, de scooters omver te rijden. Daar kwam hij echter niet aan toe en raakte enkel één van Hammers vrienden, voordat hij eindelijk uitstapte en ook op de wetsdienaars ging wachten.

Hoewel Hammers reactie mogelijk niet helemaal onterecht was, dacht de politie dat het om een misverstand ging. De agenten speelden het klaar iedereen te kalmeren en gooiden uiteindelijk niemand op de bon.



NieuwsFilm

meest populair