Jared Leto over zijn rol als de Joker in 'Suicide Squad'

Leto moet momenteel flink eten om aan te komen (?) voor de rol.

Volgend jaar gaan we niet alleen de wisselwerking tussen verschillende bekende DC-superhelden zien in Batman v, maar ook een film waarin een aantal bekende DC-superschurken samenkomen. Deze laatste film is natuurlijk David Ayers Suicide Squad. Onder deze schurken bevindt zich natuurlijk ook de Joker, die deze keer gespeeld zal worden door Jared Leto. Leto sprak onlangs met Billboard over zij rol en zei het volgende:

''Dit is een geweldige kans om een bijna Shakespeareaans personage te spelen, dat is wat graphic novels en strips tegenwoordig bijna zijn toch? Hij is een even prachtig als chaotisch personage, een enorme uitdaging.''

Naast deze opmerking liet Leto ook weten dat hij momenteel bezig is met bijkomen voor de rol. Hij zei het volgende tegen Billboard:

''Vind je het goed als ik wat eet? Ik probeer flink aan te komen voor deze rol, dus ik moet om de paar uur eten. En daar ben ik helemaal niet goed in.''

Hoewel Leto niet specifiek aangeeft of dit ter voorbereiding op zijn rol als de Joker is, zet zijn opmerking wel tot denken. Leto heeft eerder rollen gespeeld waarvoor hij zijn gewicht dramatisch moest aanpassen. Voor zijn rol in Dallas Buyers Club viel hij 20 kilo af en voor zijn rol als Mark David Chapman in Chapter 27 kwam hij 30 kilo aan. Naast Leto bestaat de cast van Suicide Squad uit acteurs zoals Will Smith, Margot Robbie, Joel Kinnaman en Viola Davis. De film moet in de zomer van 2016 de Nederlandse bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair