Gerucht: Taron Egerton de nieuwe Han Solo

Hij zou in 2018 zijn eigen solofilm krijgen.

Er is weer een nieuw gerucht over de aankomende tweede Star Wars spin-off, die volgens de geruchten door Josh Trank geregisseerd wordt. Veel is er nog niet bekend over de film en wat we (denken te) weten, zijn vooral geruchten. Zo zou de film zich concentreren op Han Solo, die tot nu toe altijd gespeeld werd door Harrison Ford.

Het gerucht van vandaag stamt van de tabloid The Sun, uit het Verenigd Koninkrijk, af, dus mag met een grote korrel zout genomen worden. Disney zou volgens The Sun niemand minder dan Taron Egerton, die succes boekt met Kingsman: The Secret Service, op het oog hebben om de rol van Solo over te nemen.

De solofilm zou laten zien ”hoe Harrison Fords iconische personage de Millennium Falcon in bezit kreeg en hoe hij ruzie kreeg met Jabba the Hutt”. Dan zou ook te zien kunnen zijn hoe Han bevriend raakt met Chewbacca. Of het gerucht klopt, is natuurlijk de vraag. Het is überhaupt niet zeker of er een film komt over Han Solo, dus het is nog erg vroeg om te spreken over mogelijke acteurs voor de rol.



NieuwsFilm

meest populair