Cumberbatch verontschuldigd afwezigheid bij begrafenis fan

De 14-jarige Sherlock-fan onderging ruim 200 operaties.

Benedict Cumberbatch (Sherlock, Atonement) heeft schriftelijk zijn excuus aangeboden voor zijn afwezigheid bij de begrafenis van Sherlock-fan Eve Shepherd. Dat meldde Daily Mail.

De prematuur geboren Eve overleed op 14-jarige leeftijd, na ruim 200 chirurgische ingrepen, als gevolg van ademhalingsmoeilijkheden. In de brief betuigt Cumberbatch zijn medeleven en legt hij uit waarom ("Bezig met opnames van de show waar zij zo van hield") hij niet aanwezig kon zijn bij de begrafenis. De brief - ondertekend met "God hebbe haar ziel" - werd tijdens de uitvaart voorgedragen.

Saillant detail: tijdens de uitvaart droegen de aanwezigen de voor Sherlock kenmerkende pet. Haar ouders meldden dat Eve zich waarschijnlijk een 'hoedje zou lachen' bij dit tafereel. Aan het einde van de plechtigheid werd de Sherlock-tune gedraaid.

Cumberbatch volledige brief: "Ik wens mijn volledige medeleven aan Eve's familie. Om zo'n jong iemand te verliezen die vocht voor haar gezondheid en leven moet onverdraaglijk zijn. Ik heb dat ze vrede kunnen vinden in het feit dat ze duidelijk zeer geliefd was en haar steun voor onze show wordt enorm gewaardeerd en zal worden herinnerd."

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair