Geen ruzie tussen Jennifer Lawrence en David O. Russell

Afgelopen dinsdag schreeuwden ze blijkbaar de longen uit het lijf tegen elkaar.

In het verleden hebben verscheidene acteurs aangegeven dat regisseur David O. Russell een harde is - iemand die er niet voor terugdeinst om zijn gedachtes te uiten. De beste man heeft dan ook met deze passie aardig wat films gemaakt die in het algemeen positief ontvangen zijn. Helaas kwam hij onlangs in het nieuws toen hij op de set van zijn nieuwste film Joy aan het schreeuwen was. Russell deed dit tegen hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence en men dacht dat ze ruzie hadden. Dit is echter absoluut niet het geval.

Een medewerker van Fox beweert dat er geen vijandige woorden werden gewisseld, maar dat Russell simpelweg zijn actrice wilde klaarstomen voor de film. "Davids werkwijze gaat zo: zodra ze filmen, herhaalt hij de tekst in de toon die hij wil hebben." In 2007 ging hij wel over de rooie tijdens de opnames van I Heart Huckabees. Zijn uitval jegens Lily Tomlin is notoir. Een cameraman, Peter Deming, nam het destijds voor de Three Kings-regisseur op. "Het is moeilijk om de situatie te bevatten, tenzij je een lid van de club bent. Wanneer mensen de clip zien, dan denken ze: 'Die gozer is gestoord!' Maar dat is hij niet. Bepaalde dingen komen nou eenmaal voor wanneer je al diverse maanden aan het opereren bent."

Jennifer Lawrence liet tevens op Facebook weten dat er inderdaad een misverstand in het spel is. Ze schreef: "Er gaat de afgelopen 24 uur een vreselijk gerucht rond die ik wil opklaren. David O. Russell is één van mijn beste vrienden en we hebben gezamenlijk een geweldige werkrelatie. Ik aanbid deze man en hij verdient deze roddelblad onzin niet. Het filmen gaat geweldig en ik heb het ontzettend naar mijn zin!"



NieuwsFilm

meest populair