Guy Ritchie geen liefhebber van de Madonna/Britney Spears kus

Dat onthult zijn uit de tent lokkende ex-vrouw.

We reizen even terug in de tijd. Het is 2003, de MTV Video Music Awards. Zangeres Madonna (en zo nu en dan actrice) trad op met Britney Spears en Christina Aguilera en te midden van hun show wisselde Madonna met haar collega's een wulpse zoen. Het fungeerde, onder vele mensen, als een grote verrassing. Niet iedereen was hier even tevreden mee, met name regisseur Guy Ritchie (Snatch, Sherlock Holmes). Zijn ex-vrouw, Madonna, bracht tegenover Rolling Stone magazine aan het licht waarom ze het deed en wat Ritchie er van vond.

"Het ligt in mijn aard om te provoceren, dat klopt. Ik kan het niet helpen. Er was waarschijnlijk wel een tijd dat ik dat minder deed. Dat was toen ik getrouwd was. Ja, ik denk niet dat mijn ex-man het goedkeurde. Misschien begreep hij het gewoon niet. Ik denk niet dat hij mijn provocatie begreep. Hij was geen liefhebber van me toen ik bijvoorbeeld Britney Spears op het podium zoende. Was dat provoceren? Ik geloof het wel. Ik bedoel, nu zou dat niet meer zo zijn. Maar vele getrouwde mensen maken continue de fout dat ze denken hun wederhelft te kunnen veranderen. Dat doen we nou eenmaal niet. Mensen zijn wie ze zijn. En zij veranderen wanneer ze er klaar voor zijn, begrijp je?"

De 56-jarige pop diva en de 46-jarige Engelse filmmaker waren van 2000 tot 2008 getrouwd. Samen hebben zij twee kinderen. In 2002 kwam de film Swept Away uit, geregisseerd door Ritchie met in de hoofdrol zijn ex-vrouw. De film faalde aan de box office en ontving vele slechte recensies.



NieuwsFilm

meest populair