Viola Davis over Amanda Waller in 'Suicide Squad'

Daarnaast beschrijft regisseur David Ayer Jared Leto's Joker in één woord.

Gisteren werd regisseur David Ayer gevraagd hoe hij Jared Leto's rol als de Joker in Suicide Squad in één woord zou omschrijven. Hij noemde zijn verwachte vertolking 'majestueus'. Aan jullie nu de taak om in te vullen wat hij daarmee bedoelt!

Daarnaast heeft actrice Viola Davis na vele geruchten en onofficiële bevestigingen afgelopen week zelf laten weten dat ze Amanda Waller zal spelen in David Ayers Suicide en andere films in het DC-filmuniversum. Davis vertelde The Hollywood Reporter het volgende over de rol:

''Als een comic book- en Wonder Woman-fan, houd ik heel veel van het DC-universum. Ik verkocht als kind stripboeken, dus het trekt me zeker aan. Als kind droom je ervan om dit soort rollen te spelen; de superheld uithangen, met een pistool schieten, dat soort dingen. Amanda Waller is een geweldig personage.''

Ten slotte liet Margot Robbie, die de rol van Harley Quinn zal spelen, vorige week tijdens de Oscars vallen dat de toon van Suicide Squad meer te vergelijken is met die van The Dark Knight dan die van The Avengers.



NieuwsFilm

meest populair