Michael Biehns Hicks in 'Alien 5'?

Het lijkt er wel op...

Nu bekend is dat Neill Blomkamp een vijfde film in de Alien-franchise gaat regisseren, komen de kleine details langzaam binnen. Het laatste nieuwe detail komt van Michael Biehn, die in James Camerons Aliens de rol van Hicks speelde. Hij was tevens te zien op de concept art van Blomkamp (zie onderaan dit bericht) en lijkt in de film te spelen.

Tijdens de Pensacola Comci Con dit weekend werd hem gevraagd of hij in Alien 5 zou spelen. De acteur zou daarop geglimlacht hebben en daar ja op gezegd te hebben. Ook zou hij al gecontacteerd zijn om een rol te spelen in de film.

Helemaal zeker wordt het hiermee natuurlijk niet. De bron waar dit bericht op gebaseerd is, is anoniem en maakte het via Reddit bekend. Het is dus verre van een officiële bevestiging. De concept art van Blomkamp en het feit dat in elk geval Sigourney Weaver terug keert, kan er wel op wijzen dat Biehn uiteindelijk terug gaat keren.

Interessant is ook dat Hicks dood gaat in Alien 3. De nieuwe productie speelt zich af vóór die film, dus hij zou ook daadwerkelijk terug kunnen keren. Wat denken jullie?



NieuwsFilm

meest populair