Jeff Goldblum bevestigd voor 'Independence Day 2'

En ook Liam Hemsworth en Jessie Usher zijn gecast in de blockbuster van Roland Emmerich.

Regisseur Roland Emmerich heeft drie castleden onthuld voor zijn aankomende vervolgfilm Independence Day 2. Allereerst liet hij weten dat Jeff Goldblum, die in het origineel al te zien was, ook nu terugkeert als David Levinson. Verder zijn Liam Hemsworth en Jessie Usher ook gecast.

Welke rol Hemsworth zal spelen, is niet bekend. Eind januari hoorden we al dat Hemsworth een van de hoofdrollen aangeboden had gekregen, die hij nu dus geaccepteerd heeft. Van Usher weten we dat hij Dylan Hiller mag spelen, de zoon van Will Smiths personage uit het origineel. In de film van 1996 werd die rol nog gespeeld door Ross Bagley.

"Mijn producerend partner Harald Kloser zag Jessie tussen een set pushups in de sportschool door en besloot hem een auditie te geven," vertelde Emmerich over het casten van Usher. "Zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis!"

De film moet op 24 juni 2015 in première gaan. Will Smith zal niet terugkeren voor de film. De verwachting is dat Bill Pullman, die in het origineel President Thomas J. Whitmore speelde, wel nog terugkeert.




NieuwsFilm

meest populair