Justin Bieber wil dat Seth Rogen zijn Comedy Central Roast bijwoont

Laatstgenoemde wil dat overduidelijk niet, als we zijn commentaren uit het verleden analyseren.

Sinds de jaren '90 steunt televisiezender Comedy Central een bijzonder evenement dat jaarlijks voorkomt: de Comedy Central Roast. Bekendheden worden dan met de grond gelijk gemaakt door middel van voorgedragen beledigingen. Deze worden door andere bekendheden uitgevoerd. Wederom heeft Comedy Central een nieuwe festiviteit op de planning staan: de Roast van popster Justin Bieber. Deze doet echter nogal, op pijnlijke wijze, zijn best om komediant Seth Rogen bij de show te krijgen.

In verscheidene berichten op Twitter schreef hij eind februari jegens Rogen: "Mijn enige wens voor mijn verjaardag is dat je mij roast, Seth Rogen. Ik accepteerde jouw aanvallen op Twitter, dus beur mijn verjaardag op en kom in eigen persoon. Bedankt. Ik zou je een e-mail hebben gezonden, maar dit is de enige elektronische communicatiekanaal met jou waar ik niet bang van word. Hopelijk zie ik je bij de roast."

Bieber werd op 1 maart 21 jaar en kreeg blijkbaar geen antwoord. De volgende dag ging hij gewoon vanouds door. "Kom op, man. Check je voice mail. Ik incasseerde het als een man toen je me uitkafferde. Ik, een nerveuze fan van jou. Ik ben nu een man. Roast me! Ik ben nog steeds je grootste fan. Zelfs na The Interview. Dat is toewijding. Roast me! Vriendelijke groeten... het stuk stront, Justin."

De laatste zin komt misschien een tikkeltje vreemd over, maar dat komt omdat Rogen dit vorig jaar over Bieber zei. "Zonder dollen, Justin Bieber is een stuk stront." Een paar maanden later ging hij er verder op in tijdens een interview met Howard Stern. Hij biechtte op: "Hij is een goed voorbeeld van iemand die je ontmoet, waarvan je denkt hem te gaan haten, en dat dan ook daadwerkelijk doet. Je ontmoet hem, en hij voldoet aan alle negatieve verwachtingen die je bezat."

In totaal ontmoette hij Bieber twee keer. De eerste keer was toen ze samen in dezelfde Duitse talkshow zouden voorkomen. De mensen van Bieber vroegen aan Rogen of hij uit de kleedkamer kon komen, omdat Bieber hem wilde ontmoeten. "En het was heel vreemd," beaamde Rogen. "Ik had zoiets van: 'Natuurlijk. Ik wil hem best gedag zeggen.' Dus ik ga naar buiten en hij deed alsof ik hém wilde ontmoeten! Het was heel erg nonchalant. 'Yo, man. Sup,' zei hij. En ik dacht: 'Wat de fuck? Ik wil jou niet ontmoeten. Doe niet zo hooghartig. Ik wilde je niet eens ontmoeten! Ik vond het wel best om je niet te ontmoeten!' Maar ik antwoordde met: 'Ja, best.' Ik zou zoiets niet hebben gezegd. Hij gedraagt zich een beetje als een klerelijer. Hij is jong, maar ook wel een lul."



NieuwsFilm

meest populair