Top 5: Age of Ultron, Spider-Man, Independence Day 2, Leonardo DiCaprio en Civil War

Plus de meest opvallende trailers van afgelopen week!

Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. Vision in derde trailer 'Avengers: Age of Ultron'
Na flink wat personageposters zagen we een paar dagen terug de derde trailer van Avengers: Age of Ultron. Naast flink wat nieuwe beelden werd duidelijk dat de helden het zwaar te verduren zullen krijgen. De superheldenfan kan beginnen met aftellen: de tweede Avengers-film verschijnt over anderhalve maand. Check nogmaals de trailer.


Bekijk de afbeelding2. Schrijver en regisseur 'Spider-Man' reboot gevonden
Dit nieuws is niet bevestigd, maar het lijkt erop The Cabin in the Woods-regisseur Drew Goddard de eer krijgt om het geplaagde 'Spider-Man cinematic universe' inspiratie te geven. Ook zouden alle geplande projecten zijn gecanceld om Spectacular Spider-Man alle ruimte te geven. Nog een hoopvol punt: de Russo's tekenden een deal bij Sony.


Bekijk de afbeelding 3. Jeff Goldblum bevestigd voor 'Independence Day 2'
Al jaren is het vervolg op Independence Day in ontwikkeling, maar afgelopen week werd duidelijk dat Jeff Goldblum terugkeert en dat ook de nieuwe namen Liam Hemsworth en Jessie Usher zijn gecast. De laatste speelt de rol van de zoon van Captain Steven Hiller, de rol van Will Smith in ID4, die niet terugkeert. Lees het volledige artikel.


Bekijk de afbeelding4. DiCaprio heeft 24 persoonlijkheden in 'The Crowded Room'
Na Oscarnominaties voor zijn rollen in The Wolf of Wall Street, Blood Diamond, The Aviator en What's Eating Gilbert Grape lijkt Leonardo DiCaprio - eind dit jaar te zien in Alejandro González Iñárritu's The Revenant - opnieuw een gooi te willen doen naar het beeldje. In The Crowded Room speelt hij een personage met 24 persoonlijkheden.


Bekijk de afbeelding 5. Ook Hawkeye in 'Captain America: Civil War'
Ondertussen lijkt de eerste Phase III-film Captain America: Civil War uit te groeien tot een soort Avengers-film. Het aantal grote namen neemt flink toe. Naast Captain America, Iron Man, Black Widow, The Falcon, Black Panther, Crossbones, Baron Zemo en vermoedelijk Spider-Man en Nick Fury, duikt ook Jeremy Renners Hawkeye op.


Bekijk de afbeeldingEn we lazen ook: Academy wil terug naar vijf nominaties Beste Film
Een aantal jaar terug werd door de Academy het aantal nominaties in de categorie 'Beste film' opgeschoeft tot maximaal tien. De voornaamste reden: de kijkcijfers opkrikken. Dit is echter niet gelukt. De Oscaruitreiking van verleden maand trok vijftien procent minder kijkers. Wie weet dat de leden met andere 'oplossingen' komen. Lees het volledige bericht.


Bekijk de afbeeldingVijf (andere) opvallende trailers...
- Dark Places
- De Masters
- Mr. Holmes
- No Escape
- Self/Less

NieuwsFilm

meest populair