Adrian Grenier heeft veel vertrouwen in 'Entourage'

Hij overweegt het kaartje terug te betalen als je de film slecht vindt.

11 Juni is het eindelijk zover: dan gaat het verhaal van de fictieve acteur Vincent Chase (in de serie gespeeld door Adrian Grenier) en zijn entourage bestaande uit Drama, Turtle, E en de luidruchtige Ari Gold weer verder. De HBO serie Entourage liep van 2004 tot 2011, met een lengte van acht seizoenen en 96 afleveringen.

De film komt binnenkort uit en de 38-jarige Grenier steunt de komedie volop. Hij laat dan ook aan People weten dat de film "het wachten waard is." Mensen die de komedie zullen bezoeken zullen hoogstwaarschijnlijk niet teleurgesteld worden. "Ik zou bijna een niet-goed-geld-terug-garantie instellen. Als iemand de film niet leuk vindt, dan kunnen ze mij een Tweet sturen en dan zal ik overwegen om hun het geld terug te geven... indien ze mij een gerechtvaardigde reden kunnen geven."

Het zijn natuurlijk mooie praatjes, maar desondanks is Grenier al blij dat ze de film simpelweg gemaakt hebben. "Het is net een familiereünie. Je hoeft niet echt over je acteerwerk na te denken wanneer je de mensen ziet waar je om geeft, en waarmee je al zo lang hebt gewerkt." De makers moesten daar zelfs rekening mee houden. "Ze moesten tijd inplannen voor de hereniging tijdens het filmen, want wanneer je elkaar weer voor het eerst ziet, gaan er vele knuffels en praatjes rond. Een grote hoeveelheid van de filmtijd werd dus opgeofferd, zodat we konden bijpraten."

Een andere serie van HBO, Sex and the City, kreeg ook aan het einde van diens rit een film toevertrouwd. Die was zo succesvol, dat er kort daarna een tweede werd gemaakt. Grenier vermeldt dat de film, in tegenstelling tot de show, nog grootser wordt. "Het is zo'n grote film. De serie voelde altijd groter aan dan het platform waarop het verscheen, veronderstel ik. Ik denk dan ook dat mensen het zullen waarderen dat dit een echte filmische belevenis wordt. Dit wordt toepasselijker dan de serie altijd wilde zijn. En dat is groter, langer en meer screentijd van de jongens."



NieuwsFilm

meest populair