Chris Pratt en Chris Evans vervolgen liefdadigheidsmissie

Begin februari bezochten ze Christopher's Haven, nu zijn ze bij het kinderziekenhuis in Seattle geweest.

De meesten van jullie zijn het vast niet vergeten: Marvel-acteurs Chris Evans en Chris Pratt wilden een leuk evenement maken van de Super Bowl finale door een weddenschap af te sluiten. Technisch gezien zou de ene acteur bij de gekozen liefdadigheidsinstantie van de ander opdraven in superhelden kostuum, maar de heren besloten weldra dat het leuker was als ze beide plaatsen zouden bezoeken. Daarom bezochten ze een maand geleden Christopher's Haven, een instelling waar de 33-jarige Evans een groot voorstander van is. Voor foto's van dat bezoek kan je hier klikken.

Afgelopen zaterdag waren de rollen omgedraaid: beide heren wipten binnen bij het kinderziekenhuis in Seattle. Guardians of the Galaxy's Pratt (35 jaar) kwam van de keer niet in een uitrusting, maar Evans wel. Hij deed dit als de welbekende Captain America. Het ziekenhuis liet tevens hun dankbaarheid weten. "Bedankt, Disney, voor de magie die noodzakelijk was om deze visitatie tot stand te brengen en voor het verzenden van Captain America's uniform. Het ontmoeten van Captain America en Star-Lord was een belevenis die onze patiënten nooit zullen vergeten."

Tot op heden hebben de Marvel-acteurs met hun activiteiten meer dan 27.000 dollar opgebracht. De opbrengsten gaan vanzelfsprekend naar de instanties die ze bezocht hebben. Foto's van hun bezoek aan het Seattle kinderziekenhuis kan je hieronder bezichtigen.

















NieuwsFilm

meest populair