Algemeen

'Akira' lijkt opnieuw zo goed als dood

Regisseur Jaume Collet-Serra legt de bal bij Warner Bros.

door Bram de Groot op 09.03.2015 om 13:16 in Algemeen
Al jaren wordt er gesproken over een live-action verfilming van de manga Akira. Regisseur Jaume Collet-Serra (Unknown, Run All Night) is al tijden aan het project verbonden, maar nu heeft hij tegenover Collider verklaart dat de plannen in stilte zijn gestorven.

Op de vraag of er enige vaart in het project zit, liet hij weten: "Nee, nee. Er is niets." Hij gaf aan dat hij Non-Stop en Run All Night back-to-back heeft opgenomen en dat het nu tijd is voor rust: "Een vakantie! Komende maanden denk ik niet na over een nieuwe film aangezien ik de laatste drie jaar bezig ben geweest met deze twee films. Mijn volgende film komt pas over een hele tijd uit."

De vraag of er nog toekomst zit in de Akira-film verwijst Collet-Serra door naar studio Warner Bros. Dit is op zich redelijk verrassend, aangezien de filmmaker een jaar geleden nog positief was over en druk bezig was met de film.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dirk Diggler

Avatar

Dat is tenminste weer goed nieuws vandaag...

M0vieFreak

Avatar

Ik denk dat Warner Bros hem uiteindelijk wel gaat maken.

Muufley

Avatar

Goede zaak.

YOLO

Avatar

Ook ik stem toe dat het wel goed nieuws is.

Bij deze wil een gratis tip geven aan Jaume Collet-Serra. Als je een nieuwe film gaat maken, huur dan Liam Neeson in. Een geschikte acteur voor je films. :+

nieuwslaatste nieuws

meest populair