Trailer Walt Disneys 'Tomorrowland' a.k.a. 'Project T'

A.k.a. Tomorrowland: A World Beyond.

Hieronder zie je een gloedjenieuwe trailer van Walt Disney en Brad Birds Tomorrowland. De film zal echter verschillende namen krijgen. Zo heet de sci-fi film in Groot Brittannië Tomorrowland: A World Beyond en draagt de film in België en Nederland de compleet afwijkende titel Project T.

Waarom Project T in België en Nederland? Voor veel van onze Belgische - en mogelijk ook de Nederlandse - bezoekers roept de titel Tomorrowland heel andere gedachten op. Tomorrowland is namelijk een grootschalig outdoor dance event, georganiseerd door ID&T België. Afgelopen jaar trok het evenement maar liefst 400.000 bezoekers, verspreid over zes dagen.

Liefhebbers van Walt Disney weten dat Tomorrowland (a.k.a. Discoveryland) ook een themagebied is in de verschillende attractieparken. In 1955 werd de eerste geopend in Disneyland Park in Anaheim in de Verenigde Staten. Uiteraard gaf het themagebied de inspiratie voor de film Project T, die vanaf 21 mei in de Nederlandse bioscoop draait.


En de Nederlandse versie:


In Tomorrowland, waarin de voornaamste rollen zijn toebedeeld aan George Clooney en Britt Robertson, wordt het gedesillusioneerde voormalig kindgenie Frank samengebracht met de slimme en optimistische tiener Casey. De twee gaan op een gevaarlijke missie om de geheimen van een enigmatische plek tussen tijd en ruimte te ontdekken, die alleen bekend staat als Tomorrowland. Wat ze moeten doen verandert de wereld, en henzelf. Voor altijd.

NieuwsFilm

meest populair