Algemeen

Russo-broers maken 'Ghostbusters'-film met Channing Tatum

En er is een Avengers-achtige Ghostbusters-film op komst.

door Jim Pedd op 10.03.2015 om 15:51 in Algemeen
Deadline meldt dat Joe en Anthony Russo een eigen Ghostbusters-film gaan regisseren. De hoofdrol hierin zal weggelegd zijn voor Channing Tatum. Samen met de andere Ghostbusters-film die in ontwikkeling is, moet de film onderdeel uitmaken van een gedeeld filmuniversum.

Om het universum te ontwikkelen, heeft Sony een geheel nieuwe divisie in het bedrijf opgericht: Ghost Corps. Leiding hieraan wordt gegeven door Dan Aykroyd en Ivan Reitman. Laatstgenoemde had het volgende te vertellen over de grote plannen. ”Mijn belangrijkste focus zal liggen op het uitbouwen van de Ghostbusters tot het universum dat ze altijd al leken te worden.”

”We willen het Ghostbusters universum uitbouwen op manieren die verschillende films, televisieseries, merchandise en alle andere zaken die deel uitmaken van modern gefilmd entertainment beslaan. Dit is entertainment met een eng bovennatuurlijk uitgangspunt, vermengd met komedie. Paul Feigs film zal de eerste versie daarvan zijn, waarvan de opnames in juni beginnen en de film komt in juli 2016 uit. Hij heeft vier van de grappigste vrouwen in de wereld onder zich en er zijn andere verrassingen die eraan zitten te komen. De tweede film heeft een geweldig uitgangspunt en zal daarop bouwen. Drew zal schrijven en de hoop is dat de Russo Brothers dan volgende zomer kunnen beginnen met de opnames, zodat de film een jaar later uit kan komen. Het is het begin van een hele reeks geweldige films.”

Badass Digest meldt verder dat Channing Tatum mogelijk vergezeld zal worden door Chris Pratt. Het idee zou zijn om in een derde film de dames en heren samen te brengen, in een Avengers-achtige verzamelfilm. Verder zouden er ook plannen zijn voor een prequel-film.

Wat vinden jullie van de plannen?

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

:r

Moet nu alles op het model van The Avengers gebaseerd worden?

M0vieFreak

Avatar

Ik weet niet wat ik hiervan moet vinden. :} Ik heb wel liever mannen als Ghostbusters dan vrouwen. Maar om meteen prequels en cross-overs te maken is zeker niet nodig.

DennisTheMenace

Avatar

Prequel hoeft niet van mij...de rest vind ik prima !

Serafijn

Avatar

Muufley ":r

Moet nu alles op het model van The Avengers gebaseerd worden?"
Cash cash succes en cash.

CoStarring

Avatar

Ik hou het bij de ´´Classic´´ uit 1984 T+)

SeanDeNiro

Avatar

Dit klinkt als dezelfde aanranding als die op de Terminator is gepleegd. Leuk voor hen die niet beter weten, een verschrikking voor hen die wel beter weten.

johnwayne

Avatar

1 april valt vroeg dit jaar

Ereptile

Avatar

Tegenwoordig word alles een "cinematic universe" genoemd. Maar een trilogy gebaseerd op boeken is eigenlijk ook al een "cinematic universe". Dan zouden de Alien en Predator films ook een cinematic universe heten bijvoorbeeld.

Marvel heeft een enorm goed pad voor zichzelf uitgestippeld. Het MCU is op dezelfde manier opgesteld als de Marvel comics; personages met een eigen comic reeks, die samenkomen in 1 spektakelfilm. Dat ze dat nu met van alles gaan na-apen vind ik best vaag...

Nakedsnake

Avatar

Maar natuurlijk. Ieder jaar moeten er gwn 2 verschillende films uitkomen met zelfde thema. Vorig jaar hadden Hercules. Olympus has fallen en dat gedrocht van Jamie Foxx en Tatum. Armegeddon en Deep impact. Waarom gebeurt dit eigenlijk?

benjamin

Avatar

Sony is wel heel wanhopig om z'n eigen "universum" te hebben.

jaime91

Avatar

benjamin "Sony is wel heel wanhopig om z'n eigen "universum" te hebben."


Dat wou ik nou net ook zeggen. :E Ik ben geen hardcore Ghostbusters fan, dus ik kijk hier ook niet heel erg naar uit. Maar wellicht pakt het wel leuk uit. Chris Pratt en Channing Tatum zijn in ieder geval 2 hele grappige acteurs. En de Russo broers hebben met Captain America:The Winter Soldier bewezen dat ze best wel wat kunnen.

Vorige week had ik al gehoord dat de Russo broers een deal met Sony hadden getekend en ik had gehoopt dat zij het nieuwe Spider-Man universum onder hun hoede zouden nemen. De Kevin Feige van Sony en Spider-Man zouden worden zeg maar. Balen dat het hierom bleek te gaan. Ik had ze veel liever Spider-Man willen zien oppakken. Maar goed, er is in ieder geval een samenwerking met Sony, hopelijk komt dat er nog van.

YOLO

Avatar

Wel ja. Paul Feigs film moet zich eerst nog bewijzen, maar die dodo's bij Sony hebben er al volle vertrouwen dat ze geen flop in handen hebben. Ik vind het allemaal zo voorbarig. Wat de studio en de makers vinden is 1 ding, maar het is uiteindelijk het publiek die het bepaald.

CoStarring "Ik hou het bij de ´´Classic´´ uit 1984 T+)"

De enige echte. En vooruit deeltje 2 als aperitiefje.

Thiver

Avatar

Je leert het ook nooit, hè Sony? }:

Thiver

Avatar

Je leert het ook nooit, hè Sony? }:

NieuwsFilm

meest populair