Russo-broers maken 'Ghostbusters'-film met Channing Tatum

En er is een Avengers-achtige Ghostbusters-film op komst.

Deadline meldt dat Joe en Anthony Russo een eigen Ghostbusters-film gaan regisseren. De hoofdrol hierin zal weggelegd zijn voor Channing Tatum. Samen met de andere Ghostbusters-film die in ontwikkeling is, moet de film onderdeel uitmaken van een gedeeld filmuniversum.

Om het universum te ontwikkelen, heeft Sony een geheel nieuwe divisie in het bedrijf opgericht: Ghost Corps. Leiding hieraan wordt gegeven door Dan Aykroyd en Ivan Reitman. Laatstgenoemde had het volgende te vertellen over de grote plannen. ”Mijn belangrijkste focus zal liggen op het uitbouwen van de Ghostbusters tot het universum dat ze altijd al leken te worden.”

”We willen het Ghostbusters universum uitbouwen op manieren die verschillende films, televisieseries, merchandise en alle andere zaken die deel uitmaken van modern gefilmd entertainment beslaan. Dit is entertainment met een eng bovennatuurlijk uitgangspunt, vermengd met komedie. Paul Feigs film zal de eerste versie daarvan zijn, waarvan de opnames in juni beginnen en de film komt in juli 2016 uit. Hij heeft vier van de grappigste vrouwen in de wereld onder zich en er zijn andere verrassingen die eraan zitten te komen. De tweede film heeft een geweldig uitgangspunt en zal daarop bouwen. Drew zal schrijven en de hoop is dat de Russo Brothers dan volgende zomer kunnen beginnen met de opnames, zodat de film een jaar later uit kan komen. Het is het begin van een hele reeks geweldige films.”

Badass Digest meldt verder dat Channing Tatum mogelijk vergezeld zal worden door Chris Pratt. Het idee zou zijn om in een derde film de dames en heren samen te brengen, in een Avengers-achtige verzamelfilm. Verder zouden er ook plannen zijn voor een prequel-film.

Wat vinden jullie van de plannen?

NieuwsFilm

meest populair