Crew bedreigd op set Pirates of the Caribbean 5

Een mannelijke indringer verkleed als piraat bedreigde enkele crewleden op de set.

De politie van Gold Coast (Australië) werd om half 1 plaatselijke tijd gealarmeerd met een wel heel opmerkelijk verhaal. Er liep namelijk een mannelijke indringer, verkleedt als piraat met een vogel op de linkerschouder, op de set van de vijfde Pirates of the Caribbean film.

De man zou enkele crewleden hebben bedreigd met een mes en had het vervolgens gemunt op een beveiliger. De man wist, nadat de politie was gebeld, te ontkomen en zich te verstoppen in de dichtstbijzijnde struiken. Niemand is gewond geraakt.

De locale politie is met man en macht op zoek naar de man en hebben ook enkele honden ingezet bij de zoektocht. Politie is op dit moment ook bezig met het bekijken van camerabeelden om de identiteit van de man te achterhalen.

Foto's verwijderd

Een man, die claimde de locatiemanager te zijn van de set, wil geen commentaar geven op het voorval. "Het is nu in handen van professionals," zei hij.

Johnny Depp, die al vier keer de rol van Jack Sparrow had doet dit ook weer in deel vijf. Keira Knightley is niet te zien in de film en Orlando Bloom zou nog wel een rol in het vervolg overwegen. Javier Bardem heeft een rol weten te bemachtigen als piraat.



NieuwsFilm

meest populair