DiCaprio en Rihanna samen op witte doek

DiCaprio's management ontkent een relatie.

Leonardo DiCaprio (Inception, The Wolf of Wall Street) en Rihanna zijn binnenkort waarschijnlijk samen te zien in een film. Dat meldde Mirror.

DiCaprio gaat een rol spelen in de film The Crowded Room. Hij kruipt hiervoor in de huid van een schizofrene crimineel en Rihanna zou een van zijn slachtoffers gaan spelen. "Leo is al heel veel met dit project bezig geweest, hij heeft er ook veel over gepraat met Rihanna. Het lijkt hen allebei een heel goed idee als zij een rol gaat spelen in de film,” vertelde een anonieme bron.

Al enige tijd gaan er geruchten de ronde dat DiCaprio en Rihanna een relatie zouden hebben. Het koppel werd de afgelopen tijd regelmatig samen gezien. Het management van DiCaprio ontkent echter in alle toonaarden. "Ze willen graag veel tijd doorbrengen samen en dit zou hen nog dichter bij elkaar brengen,” vervolgt de ingewijde. "Ze hebben samen al veel onderzoek gedaan naar de nieuwe rol van DiCaprio." Rihanna zou er ook over denken om de soundtrack voor de film te gaan schrijven.

NieuwsFilm

meest populair