'Rings' wordt prequel op 'The Ring'

We krijgen te zien hoe Samara de bizarre kwelgeest werd.

De website Bloody Disgusting weet enkele details te melden over de derde The Ring-film. Volgens de website zal het geen vervolg worden op The Ring Two, maar een prequel op het 'origineel' The Ring uit 2002, een remake van het Japanse Ringu (1998).

Het project werd verleden jaar zomer aangekondigd. Later werd er nog gesproken over een reboot met de titel The Ring 3D, maar volgens Bloody Disgusting wordt het nu dus een prequel, met de titel nu Rings.

De horrorfilm zal zich niet focussen op een videoband. Het gaat namelijk ver terug in de tijd en het verhaal vertellen van de 'kwelgeest' Samara. Ondanks dat in het eerste deel, geregisseerd door Gore Verbinski, al de nodige flashbacks te zien waren, is er vast nog genoeg te vertellen waarom Samara kan doen waar ze zo goed in is: op een helse wijze iemand helemaal laten doordraaien.

Er zijn al een regisseur en een actrice aangetrokken. F. Javier Gutierrez neemt plaats achter de camera en Matilda Anna Ingrid Lutz heeft vermoedelijk een belangrijke hoofdrol. De Noord-Amerikaanse verschijningsdatum staat vooralsnog op 13 november 2015.



NieuwsFilm

meest populair