Nieuwe Battlestar Galactica film?


Velen zaten vroeger aan de buis gekluisterd tijdens de strijd van Commander Adama, Captain Apollo en Lieutenant Starbuck tegen de "By Your Command" Cylons. Battlestar Galactica begon met destijds de duurste pilot-aflevering ooit (7 miljoen dollar) en de daarop volgende televisieserie werd ongekend populair.

Tijdens de presentatie van de Buck Rogers DVD deed Glen Rogers een interessante mededeling. Rogers, niet Buck, was destijds producer van de serie en heeft momenteel de filmrechten in handen.

En jawel, er zijn plannen om een nieuwe Battlestar Galactica film te maken, met de leden van originele cast. Lorne Greene is helaas alweer een tijdje overleden, maar Dirk Benedict en Richard Hatch schijnen interesse te hebben.

[eng]"We have some pretty good ideas and it will be a great journey to bring BSG back."[/eng]

Rogers is momenteel ook producer van de komende Knight Rider film en hij liet weten dat daarover zeer binnenkort nieuws naar buiten zal komen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de bekendmaking van de acteur die de hoofdrol, de zoon van Michael Knight, zal spelen. Namen die hiervoor genoemd worden zijn Paul Walker en Ashton Kutcher.

NieuwsFilm

meest populair