Sean Penn wil komende tijd weer meer gaan acteren

Regisseren kost volgens de acteur te veel tijd.

Momenteel heeft hij veel tijd achter de camera doorgebracht, maar als het aan Sean Penn ligt zal dit de aankomende tijd weer gaan veranderen. De acteur en regisseur wil weer meer gaan acteren.

Volgens Sean zou regisseren te veel tijd kosten en deze tijd brengt hij veel liever met zijn dierbaren door. "Het regisseren van een film kost, met alles wat er bij komt kijken, toch al gauw twee jaar van je leven. Daarom zou ik nooit echt stoppen met acteren."

Voor het eerst in zijn carrière speelt Sean Penn de hoofdrol in een actiefilm: The Gunman. Hij heeft al vaker in zijn carrière rollen aangeboden gekregen als actieheld, maar zei elke keer weer nee. "Geweld in films moet bepaalde consequenties hebben. Ik wil niet in films spelen die geweld verheerlijken."

Charlize Theron, waar Sean al enige tijd een relatie mee heeft, probeert hij ook zoveel mogelijk bij zijn projecten te betrekken. "Haar expertise gaat veel verder dan acteren. Zij heeft ook ervaring als filmproducent om maar eens wat te noemen. Charlize is een multitalent, zij is de droom van iedere regisseur."



NieuwsFilm

meest populair