Top 5: Star Wars: Rogue One, Frozen 2, Ghostbusters, Martin Scorsese, Dumbo

Plus de vijf meest opvallende trailers van afgelopen week!



Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. 'Star Wars: Rogue One' en zomerrelease 'Episode VIII'
Naast dat bekend werd dat Gareth Edwards' Star Wars spin-off de titel Star Wars: Rogue One krijgt, liet Walt Disney weten dat Rian Johnsons Episode VIII, de opvolger van Star Wars: The Force Awakens, al in de zomer van 2017 te zien zal zijn. Dit is een half jaar eerder dan gepland. Check het bericht voor de exacte releasedata.


Bekijk de afbeelding 2. 'Frozen 2' officieel aangekondigd
Op zich geen enorme verrassing dat er een vervolg komt op een kaskraker. Toch is dit een opvallend bericht, aangezien Walt Disney - op de Reddertjes na - nog geen vervolg produceerde op één van de "Disney Classics". De korte film Frozen Forever (en vermoedelijk het grote geld) deed de entertainmentreus overstag doen gaan.


Bekijk de afbeelding3. Russo-broers maken 'Ghostbusters'-film
Naar verluidt gaan de Russo-broers (Captain America 2) de tweeluik Avengers: Infinity War regisseren en ze zijn nu ook door Sony aangetrokken om een Ghostbusters-universum op te tuigen. Ze regisseren de mannelijke Ghostbusters-film die moet uitsluiten op de eerder te verschijnen vrouwelijke versie. Channing Tatum speelt een Ghostbuster.


Bekijk de afbeelding 4. Martin Scorsese regisseert biopic Mike Tyson
Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door Paramount, maar volgens Jamie Foxx regisseert Martin Scorsese de biopic over Mike Tyson. Dit betekent dat de Oscar winnende acteur uit Ray wordt geleid door de regisseur van Raging Bull, misschien wel de meest geliefde boksfilm ooit. Lees het complete bericht.


Bekijk de afbeelding5. Tim Burton regisseert live-action remake van 'Dombo'
Volgende week verschijnt met Walt Disneys Cinderella de vierde film in de reeks moderne live action-sprookjes. Komende jaren verschijnen er uiteraard meer en afgelopen week werd bekend dat Alice in Wonderland-regisseur Tim Burton aan de slag gaat met Dumbo (1941), de vierde "Walt Disney Animated Classics".


Bekijk de afbeeldingEn we lazen ook: De tien grootste zomerfilms
Volgende maand gaat eindelijk Marvel Studios' veelbesproken Avengers: Age of Ultron in première. Het is de grootse aftrap van een filmzomer vol grote titels. FilmTotaal zette de tien meest opvallende blockbusters voor je op een rij. Check de tien grootste zomerfilms en laat weten welke jij het liefst gaat bekijken!


Bekijk de afbeeldingVijf (andere) opvallende trailers...
-

NieuwsFilm

meest populair