Peter Dinklage en Nicola Peltz gecast in 'The Deep Blue Good-By'

Ze zullen te zien zijn naast Christian Bale en Rosamund Pike.

Peter Dinklage en Nicola Peltz zullen te zien zijn naast Rosamund Pike en Christian Bale in James Mangolds film The Deep Blue Good-by. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van John D. MacDonald, dat deel uitmaakt van een thriller-reeks over Travis McGee.

Travis McGee is een man die altijd rond het strand rondhangt en zijn woonboot heeft gewonnen tijdens een kaartspel. Hij wil daarnaast niks te maken hebben met creditcards, pensioenen, politieke partijen, hypotheken en televisie. Hij werkt alleen als zijn geld bijna op is en zijn regels zijn simpel: hij helpt je te zoeken naar wat je is ontnomen, zolang hij wel de helft ervan mag hebben.

Dinklage zal een wiskundige spelen die een fortuin heeft vergaard na het verzinnen van een app en nu McGee's handlanger is. Peltz speelt een vrouw die ouder is dan ze lijkt en McGee inhuurt om een aantal edelstenen te vinden.

Dennis Lehane, de auteur van boeken zoals Mystic River, Gone Baby Gone en Shutter ISland heeft de nieuwste versie van het script geschreven. Eerdere versies werden geschreven door Kario Salem en Dana Stevens.

NieuwsFilm

meest populair