Algemeen

De alleswetende spion Jason Statham op posters 'Spy'

Dit keer is Statham een geheimagent, samen met Jude Law en... Melissa McCarthy.

door Bram de Groot op 18.03.2015 om 18:09 in Algemeen
Gisteren verscheen er een nieuw affiche van de 007-film Spectre. Verrassend genoeg verscheen op dezelfde dag ook een viertal posters van de spionnenkomedie Spy van Ghostbusters-regisseur Paul Feig.

Op de posters zien we zowel Jason Statham als Jude Law als de standaard spion. Ze krijgen echter te maken met hun collega-spion Melissa McCarthy, die ogenschijnlijk de saaie kantoor CIA-analist Susan Cooper is. Cooper is echter ook de ongeziene held achter vele gevaarlijke missies. Als haar partner (Law) onvindbaar is en een andere agent (Statham) in gevaar komt, gaat ze undercover om door te dringen tot de wereld van een dodelijke wapenhandelaar en een wereldwijde ramp te voorkomen.
Vanaf 21 mei draait Spy in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de eerdere trailer:11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Henry Cavill of Jude Law, één van die twee moet Craig opvolgen! :D

xarkov

Avatar

Zelfde punt beland als Stallone in zijn carriere met Stop!Or My Mom Will Shoot ('92)

SaulKarath

Avatar

JamesBond "Henry Cavill of Jude Law, één van die twee moet Craig opvolgen! :D"


Indeed Smiley face
Zouden ze al op zoek zijn naar een nieuwe Bond? Rond de tijd dat Pierce Brosnan vervangen zou gaan worden, deden ook allerlei acteurs bijrolletjes om hun Bond-vaardigheden te laten zien. Ewan McGregor in Agent Cody Banks (volgens mij) en zelfs een Clive Owen in The Pink Panther (2006)

JamesBond

Avatar

SaulKarath "Indeed Smiley face
Zouden ze al op zoek zijn naar een nieuwe Bond? Rond de tijd dat Pierce Brosnan vervangen zou gaan worden, deden ook allerlei acteurs bijrolletjes om hun Bond-vaardigheden te laten zien. Ewan McGregor in Agent Cody Banks (volgens mij) en zelfs een Clive Owen in The Pink Panther (2006)"


Ik denk dat ze wel een beetje aan het zoeken zijn naar een goede opvolger, maar persoonlijk zou ik Idris Elba helemaal niet zien zitten als opvolger. Vind hem een beetje "te hard" voor de rol, maar in een eventuele James Bond-film van Tarantino zou hij perfect zijn! :D

Chris23

Avatar

Cloony for Bond.
En niet zeuren dat hij niet brits is , dat waren de meeste Bonds ook niet.

johnwayne

Avatar

Chris23 "Cloony for Bond.
En niet zeuren dat hij niet brits is , dat waren de meeste Bonds ook niet."


Connery, Moore, Dalton en Craig zijn allemaal Britten. Lazenby komt uit Australië, wat tot de Britse Gemenebest hoort. Brosnan is Iers.

Chris23

Avatar

johnwayne "Connery, Moore, Dalton en Craig zijn allemaal Britten. Lazenby komt uit Australië, wat tot de Britse Gemenebest hoort. Brosnan is Iers."


...Connery is schots, Dalton komt uit Whales, niet echt brits de meeste imho.
Ik zie Cloony als een soort mix tussen Connery en Moore, vandaar dat ik hem graag als JB zou willen zien.
Maar dat zou dus ook een hele andere JB zijn als de moderne joy-loze JB.

johnwayne

Avatar

Chris23 "...Connery is schots, Dalton komt uit Whales, niet echt brits de meeste imho.
Ik zie Cloony als een soort mix tussen Connery en Moore, vandaar dat ik hem graag als JB zou willen zien.
Maar dat zou dus ook een hele andere JB zijn als de moderne joy-loze JB."


Dat is hetzelfde als stellen dat de iemand een Fries, Limburger of Brabander is en dus niet Nederlands is. Zowel Wales als Schotland horen gewoon bij Groot-Brittanië.
Overigens is Clooney al ruim de vijftig gepasseerd en dus te oud voor Bond (ik weet ook Roger Moore op een gegeven moment de 50 gepasseerd was en zag dan ook in m.n. A View to a Kill oud uit).

Chris23

Avatar

johnwayne "Dat is hetzelfde als stellen dat de iemand een Fries, Limburger of Brabander is en dus niet Nederlands is. Zowel Wales als Schotland horen gewoon bij Groot-Brittanië.
Overigens is Clooney al ruim de vijftig gepasseerd en dus te oud voor Bond (ik weet ook Roger Moore op een gegeven moment de 50 gepasseerd was en zag dan ook in m.n. A View to a Kill oud uit)."


Of waarom een belg toch wel door de mand valt alsie haags probeert te spreken.
Zat engelsen die een amerikaan(se hoofdrol) spelen (omdat ze qua uiterlijk en uitstraling niet een betere amerikaan kunnen vinden?) dus waarom niet andersom.
Mits Cloony (minstens net zo) goed engels accent kan na doen (als b.v. Fred Armisen) natuurlijk, want over het algemeen kunnen engelsen beter amerikaans dan andersom.
En 50 is the new 40. Smiley face
Maar zoals gezegd, de hedendaagse JB moet een serieuze, humor-en-charismaloze en onsympathieke uitstraling hebben dus zou Cloony zowiezo voorlopig niet passend zijn.

therealalexander

Avatar

Chris23 "
Maar zoals gezegd, de hedendaagse JB moet een serieuze, humor-en-charismaloze en onsympathieke uitstraling hebben dus zou Cloony zowiezo voorlopig niet passend zijn."
Dat is volledig persoonlijk maar zeker geen feit.
Er zijn zat mensen die hem wel humor en charisma vinden hebbben en bij vlagen sympathiek vinden.... Ikzelf bijv.
Bovendien kan je met enige zekerheid zeggen dat humor, charisma en een beetje koelbloedigheid onlosmakende eigenschappen zijn van James Bond, en dat die in alle films altijd terug komen (soms wat meer dan anders, soms wat minder).

En overschat je niet een beetje hoeveel invloed Craig heeft op het karakter? Als in het script staat dat hij een saaie lul moet spelen, dan doet hij dat. En een acteur kan zichzelf niet kiezen voor een film, dat doen de producers. Dus veelal als men baalt van een acteur in een film ligt dat eerder aan de keuzes van de producers en de schrijvers dan het persoonlijk falen van de acteur. Maarja dat is dan weer mijn mening, en niet perse een feit :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair