Eerste teaser & poster 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'

Nog maar een paar maanden en de laatste film over Katniss Everdeen gaat in première.

Het duurt nog een paar maanden voordat de laatste (voorlopig) laatste film in de Hunger Games-franchise, Mocking Jay: Part 2, in première gaat. Het publiek dat naar The Divergent Series: Insurgent trekt, krijgt echter al een eerste teaser voor de film. Naast de teaser is er ook een eerste poster vrijgegeven voor de film, waarin we zien hoe de reis van Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) tot een einde komt.

In de teaser zien we het logo van de film. Dat is een fictieve Mockingjay, die ditmaal helemaal vrij is. Op de achtergrond zijn verder stukken tekst uit eerdere films te zien, waaronder: ”Onthoud wie de echte vijand is” en ”Richt je wapens op het Capitol”.

De film van regisseur Francis Lawrence gaat in Nederland op 18 november in première. Daarmee zijn de boeken van schrijfster Suzanne Collins op, maar studio Lionsgate heeft al laten weten te zoeken naar nieuwe verhalen in de lucratieve franchise om te vertellen. Zo zou de burgeroorlog die de Verenigde Staten verscheurt en leidt tot de oprichting van Panem verfilmd kunnen worden.

Hieronder de poster en teaser.


[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/eb6a71a.jpg][/url]

NieuwsFilm

meest populair