[UPDATE] Michael Biehns terugkeer in 'Alien 5' nog onzeker

Hicks keert terug naar de franchise!

Update: Inmiddels is gebleken dat de Instagram account waar onderstaand nieuws op gebaseerd is, niet authentiek is. Vooralsnog is het dus nog wachten op zekerheid, al zou een rol voor Michael Biehn goed mogelijk zijn, gezien zijn aanwezigheid op de concept art.

Acteur Michael Biehn, die in James Camerons Aliens de rol van Hicks speelde, heeft bevestigd terug te keren voor Neill Blomkamps Alien. Biehn liet dit weten via zijn Instagram account.

Fans vroegen hem of hij naar de Sheffield Film and Comic-Con zou komen, waarop hij antwoordde dat hij niet zou komen, ”wegens mijn contract voor Aliens”. De opnames gaan tegelijkertijd van start met de Comic-Con. Het evenement vindt eind augustus plaats, dus als de opnames van de film van Blomkamp dan al van start gaan, kunnen we snel meer nieuws verwachten.

Veel is er namelijk nog niet bekend over deze vijfde film in de franchise. We weten dat Sigourney Weaver terug keert, en vermoedelijk smelt ze ditmaal op de één of andere manier samen met de Xenomorph (getuige concept art die onlangs vrijgegeven werd). De film zou in 2017 in première moeten gaan.

NieuwsFilm

meest populair