Peter Parker keert terug in 'Spider-Man'

De jonge Weeds-acteur Mateus Ward schijnt al op auditie te zijn geweest.

Na twee gestrande filmreeksen - Sam Raimi's Spider-Man en Marc Webbs The Amazing Spider-Man - bundelen Marvel Studios en Sony Pictures in zekere zin de krachten om de superheld het juiste gezicht te geven. Gelijk nadat duidelijk werd dat de schuwe held te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe en een nieuwe Spider-Man film in 2017, doken er geruchten op over welk personage er dit keer gebruikt zou gaan worden: de geliefde Miles Morales of toch weer Peter Parker. Dit lijkt nu duidelijk.

Joe Quesada, Marvels creatieve baas, beantwoordde afgelopen weekend een aantal fan-vragen over de aanstaande nieuwe Spider-Man film die in 2017 moeten verschijnen. Een van de fans vroeg hoe hij denkt dat Marvel Studios nu wel de juiste Spider-Man weet te presenteren. Quesada:

“De truc om een incarnatie van Spider-Man grote te laten slagen, of het nu om een comic, animatie of film is, is Peter Parker. Als Peters personage juist is vertaald dan valt de rest op zijn plaats."

Uiteraard is nu de vraag: wie gaat Peter Parker / Spider-Man spelen? De website Badass Digest meldt dat de jonge Weeds-acteur Mateus Ward (zie foto onder) in het diepste geheim auditie heeft gedaan. De auditie was zelfs zo geheim dat deze plaatsvond bij iemand thuis.

Naar verwachting zien we de nieuwe Peter Parker eerst in Captain America: Civil War. Vervolgens krijgt hij de hoofdrol in Sony's nieuwe Spider-Man film (27 juli 2017), geregisseerd door Drew Goddard.



NieuwsFilm

meest populair