Anthony & Joe Russo regisseren 'Avengers: Infinity War'!

En er zijn geruchten over welke superhelden de Avengers vormen?

Over een maand verschijnt Avengers: Age of Ultron in de bioscoop. Deze tweede Avengers-film wordt opnieuw geregisseerd door Joss Whedon. Hij zal echter niet terugkeren voor de tweeluik Avengers: Infinity War. Marvel Studios staat volgens het betrouwbare The Hollywood Reporter op het punt om in zee te gaan met Anthony en Joe Russo.

De Russo's zijn bekend van Captain America: The Winter Soldier (2014) en het volgend jaar te verschijnen Captain America: Civil War. De laatste moet een eerste aanzet zijn tot de grootschalige oorlog in Infinity War. In de tweeluik zal de oppermachtige supervillain Thanos (Josh Brolin) het opnemen tegen de rest van het Marvel universum, met de Avengers voorop.

Naar verluidt werken de Russo's opnieuw samen met scriptschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely, die ook scripts afleverden voor Thor: The Dark World en de tv-serie Agent Carter. Marvel Studios heeft het bericht overigens nog niet bevestigd, maar dit laat waarschijnlijk niet lang op zich wachten.

En dan de line-up van het superheldenteam in Infinity War. Ondanks dat dit met een korreltje zout genomen mag worden, zegt de website The India Times te weten hoe het team eruit ziet in Infinity War. De Vergelders zouden Falcon (Anthony Mackie), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), The Vision (Paul Bettany) en War Machine (Don Cheadle) zijn en ze worden aangestuurd door Captain America (Chris Evans) en Black Widow (Scarlett Johansson).

Mocht dit kloppen dan betekent dit dat we helden als Thor, Iron Man, Hulk en de in Age of Ultron-debuterende Quicksilver niet terug zullen zien keren. Deze zouden dood, vermist of met pensioen zijn. Avengers: Infinity War - Part 1 en Part 2 zijn te zien vanaf respectievelijk 3 mei 2018 en 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair