Gewelddadige trailer 'SPL 2' met Tony Jaa

Het vervolg op 'Saat Po Long', een Chinese actiefilm uit 2005.

Fans van Tony Jaa kijken al een tijdje uit naar zijn optreden in Fast & Furious 7, in Nederland te zien vanaf 1 april, maar er is ook nog een andere film waarin de vechtersbaas klappen zal uitdelen. Hieronder kun je kijken naar de trailer van SPL 2, het vervolg op Saat Po Long uit 2005. Deze Chinese actiefilm met Donnie Yen en Sammo Hung wordt gezien als één van de beste van het afgelopen decennium, dus er zijn ongetwijfeld zat mensen die de sequel een kansje willen geven.

Nadat hij de gangster Hong heeft ingerekend, wordt politieman Kit ontvoerd en ontwaakt hij in een gevangenis in Thailand waar hem een levenslange gevangenisstraf te wachten staat. Het gevolg is dat Wah, de leidinggevende van Kit, naar Thailand afreist om hem te helpen ontsnappen. Ondertussen weet Hong ook te ontsnappen en wanneer Kit hier weet van krijgt, zet hij alles op alles om de crimineel voor de tweede keer op te sluiten.

Naast Jaa zijn er hoofdrollen voor o.a. Wu Jing en Zhang Jin. SPL 2 van regisseur Soi Cheang komt deze zomer uit in Hongkong.



NieuwsFilm

meest populair