Will Ferrell te vinden op de Walk of Fame

Gisteren werd hij geëerd met een ster op de bekendste straat in Hollywood.

Will Ferrell (Anchorman, The Other Guys) mag zichzelf officieel een bekendheid noemen. Gisteren werd de 47-jaar oude komiek geëerd met zijn eigen ster op de Walk of Fame in Hollywood. De opfleuring wijst een mijlpaal voor Ferrell uit die een succesvolle carrière heeft opgebouwd met bijna honderd film en televisie projecten op zijn naam. Vanzelfsprekend kwam er een ceremonie bij aan te pas die door vrienden en familieleden werd bezocht.

Tegenover Entertainment News onthulde Ferrell ontzettend verbluft te zijn. "Het is een soort surrealistisch moment. Dit is een plek die ik, tijdens het opgroeien, heel vaak heb bezocht. Vooral omdat ik in Zuid-Californië opgroeide. Maar nu ik naar al die namen kijk had ik het nooit voorzien dat ik me op een dag in hetzelfde gezelschap zou verkeren."

Acteur en goede vriend John C. Reilly was ook aanwezig om een speech voor te dragen. "Misschien ooit op een dag - in zo'n 50 jaar - zullen mensen hier op de stoep kijken en zeggen wat wij al over enkele van de andere namen hier zeggen: 'Wie is deze gast in vredesnaam?' Maar dat hoop ik niet. Deze man verdient alle lof die wij hem vandaag schenken."

Molly Shannon, met wie Ferrell aan Saturday Night Live werkte, onthulde dat de grappenmaker blijkbaar een back-up plan bezat. "Hij zei ooit eens over acteren: 'Wat als het niet goed uitpakt? Wat als er een enorme animatie doorbraak is en ze geen echte menselijke acteurs meer nodig hebben?' Ik zei dat, dat waarschijnlijk niet zou gebeuren. Waarop hij antwoordde: 'Ik zou gewoon een simpel leven kunnen hebben. Een truck besturen of op een boerderij werken.'"

Ferrell grapte tevens tegen E! News dat hij waarschijnlijk een gratis lidmaatschap zou krijgen voor het Wassenbeeldenmuseum in Hollywood, aangezien zijn ster daar precies gestationeerd is.







NieuwsFilm

meest populair