Ben Stiller over de 'Zoolander 2' stunt

Twee weken terug trad hij samen met Owen Wilson in Parijs op als hun alter ego's.

Ondanks dat acteur Ben Stiller een model speelt in de komedie Zoolander, maakt dat er niet één van hem. Dit onthulde hij tegenover Entertainment News tijdens de première van While We're Young. Op 9 januari verscheen hij - als surprise - met komediant Owen Wilson aan zijn zijde bij de Valentino modeshow in Parijs. De stunt was bedoeld als promotiemateriaal voor de sequel Zoolander 2.

De 49-jaar oude Stiller vertelde over de modieuze ervaring: "Het was een beetje surrealistisch, ook wel opwindend. Ik bedoel, zoiets hadden we nog nooit eerder gedaan - aan een echte mode show meedoen. Het was best intimiderend. Je wilt namelijk niet struikelen. Je wilt het einde halen. Het is zoals The Green Mile. Zo is het werkelijk. Er is alleen geen elektrische stoel aan het einde van de catwalk. Er zijn enkel uitgehongerde modellen die op jou wachten. Het was beslist een intensieve ervaring."

Na hun verschijning in de modeshow gingen Stiller en Wilson de volgende dag weer verder met hun gestuntel. Ze volbrachten toen met professionele modellen Xiao Wen en Tilda Lindstam een fotoshoot op straat, aan de voet van de Eiffeltoren. Foto's daarvan kan je hier bezichtigen.

Zoolander 2 moet volgend jaar in februari uitkomen. Naast de twee genoemde heren zijn er ook rollen voor Will Ferrell en Penélope Cruz. In de film zal kluns Zoolander zichzelf opnieuw moeten uitvinden in de wereld van mannelijke modellen.



NieuwsFilm

meest populair